Várható újdonságok az okos eszközök terén

Internetezés képernyő nélkül?
Google Home-hoz és az Amazon Echohoz hasonló hangcentrikus technológiák teszik majd lehetővé, hogy a böngészéshez nem lesz szükség a kezünkre és a szemünkre, vezetés, főzés, társasági összejövetelek, fitnesz-edzés, gépek üzemeltetése és más tevékenységek közben is gond nélkül internetezhetünk majd.
Egy okos hangszóró, amelyet a hangoddal vezérelhetsz irányítja majd a szolgáltatásokat. Ha kell, zenét játszik, kérdésekre felel, hívásokat kezdeményez, üzeneteket küld és fogadjon, információkat, híreket, sport pontszámokat, időjárási viszonyokat közöljön veled. Csak annyit kell tenned, hogy megkérdezed.
Az Echo egy továbbfejlesztett Dolby hangszóróval rendelkezik a jobb hangzás érdekében. Hét mikrofonja és körbe sugárzó hangzása van, így hallható a szobában és meghall minket is – még akkor is, ha zenét játszik.
Kapcsold fel a lámpát, mielőtt kiszállnál az ágyból, kapcsold be a kávéfőzőt a konyhába vezető úton, vagy csökkentsd a fényeket a kanapéból, hogy nyugodtan nézhesd a filmet – anélkül, hogy felemelnéd a kezed. Több eszköz vezérlése egyetlen hangutasítással, mint például az ajtók zárása és éjszakai üzemmód kikapcsolása. Hangvezérlés több mint 10 000 kompatibilis intelligens otthoni eszközzel, beleértve a fényeket, a termosztátokat, a tévékészüléket és egyebeket már manapság is működik.