A mai rohanó világban egyre nagyobb szerepe van a digitális írástudásnak, a digitális készségek fejlesztésének és alkalmazásának. A digitális eszközök, alkalmazások ma már az egész életünket behálózzák.

Sokan – főként a fiatal generációk – már mindent digitálisan, az interneten keresztül intéz-nek, sőt szinte a közösségi médiában élik az életüket, ezen keresztül tartanak kapcsolatot másokkal, számukra ez válik a meghatározó információ forrássá.

A másik végletet azok képviselik, akik nem tanulták meg alkalmazni az informatikai eszközöket. Sok időt vesztenek, nem tudják tartani a lépést.

Bemutatjuk, hogy a GINOP-333 pályázat keretében – melynek megvalósítója az Européer Alapítvány – hogyan került alkalmazásra a Project Life Management program a digitális készségek fejlesztése érdekében.

 

Jelentkezem

 

Kiknek érdemes részt venni?

Azoknak a fiatal útkeresőknek, akik a mai digitalizált világban egy olyan torzított világképnek akarnak megfelelni, amelyben elmosódik a valóságos és a virtuális közötti határvonal.

Olyan gyermeknevelésből visszatérő édesanyáknak, akiknek a munkaerőpiacra való belépés, illetve visszatérés – a hiányzó kompetenciák, illetve a munka és a családi szerepek összehangolásának problémái miatt nehézséget okoz.

Ébredőknek és Feleszmélőknek, akik életfeladataik megvalósítása során elvesztek az irreális célkitűzések, a magas elvárások és a kudarcélmények okozta frusztráció útvesztőjében, akik a priorizálási folyamat vonatkozásában nehézségekkel küzdenek, de úgy érzik nem késő új alapokra helyezni életük menedzselését.

Azoknak a „Bölcseknek”, akik számára fontos, hogy idősebb korban is minőségi életet éljenek, lépést tartsanak a fejlődő technika vívmányaival és olyan tudásbázist hagyjanak örökül, amely tudatosságra neveli a fiatal generációkat.

Mindazoknak akik egy egész életen át alkalmazható szemléletmódot, vezérfonalat szeretnének elsajátítani, akik szeretnék, hogy a családjuk harmóniában éljen, akiknek fontos a munka-magánélet egyensúlyának megteremtése, elégedettebbek, kiegyensúlyozottak szeretnének lenni.

 

Jelentkezem

 

Program

9:00-10:00

Regisztráció

10:00-10:20

Nyitó beszéd (Demeter Ervin, B-A-Z Megyei Kormányhivatal, kormánymegbízott)

10:20-10:40

Napjaink és a PLM program (Bihall Tamás, MKIK oktatási és képzési ügyekért felelős alelnök, BOKIK elnök)

10:40-11:00

PLM Program (Lakatosné Dr. Szuhai Györgyi, PLM Program alapítója, PLM Konferencia Szervezőbizottság elnök)

11:00-11:20

Jóga, mint PLM projekt (Dr. Poór József, DSc., CMC, egyetemi tanár, Humán Szakemberek Országos Szövetsége, elnök)

11:20-11:50

Kávészünet

11:50-12:10

Életünk tudatos menedzselése (Lakatosné Dr. Szuhai Györgyi, PLM Program alapítója, PLM Konferencia Szervezőbizottság elnök)

12:10-12:30

Munka-magánélet egyensúly (Dr. Szabó Katalin, adjunktus, Szent István Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Társadalomtudományi és Tanárképző Intézet)

12:30-12:50

Digitalizáció jelenléte a mindennapokban (Dr.Szalay Zsigmond Gábor, egyetemi docens, intézeti tanszékvezető, Szent István Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtudományi, Jogi és Módszertani Intézet, Alkalmazott Informatikai Tanszék)

12:50-13:10

Pénzügyi tudatosság (Dr. Mészáros Aranka, egyetemi docens, Szent István Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Társadalomtudományi és Tanárképző Intézet tréner)

13:10-14:10

Svédasztalos ebéd

14:10-15:10

Kapcsolatépítés

(A program tájékoztató jellegű, a szervezők módosíthatják)

Helyszín, időpont

Időpont: 2019. Március 29. Péntek

 

Helyszín: Calimbra Wellness és konferencia Hotel , Miskolctapolca

 

Információ:
Telefon: 06-30-635-5145
E-mail: szuhai.gyorgyi@europeer.eu